Totul a inceput in Septembrie 2009!

Aveam 24 de ani și la prima vedere eram un tânăr împlinit. Munceam de patru ani într-un domeniu inedit şi plin de adrenalină, purtam o uniformă respectată, aveam propria maşină, era destul pentru un tânăr de vârsta mea, ar spune unii.

Dar lucrurile nu erau deloc așa, cel puțin nu așa simțeam eu.

Deși nu se vedea, de fapt nici nu vroiam să las să se vadă, aveam o mare problemă în fiecare lună pe data de 15. De fiecare dată când ajungeam acasă și îmi făceam calculele – ca la orice om care are niște facturi normale de plătit – aveam o mare problemă, timpul rămas până luna viitoare pe data de 15 devenea un fel de gimnastică existențială și nu mai știam cum să întind banii să îmi ajungă.

De la lună la lună îmi dădeam seama că, deși mi-am dorit foarte mult cariera pe care am ales-o, aceasta nu îmi putea oferi perspectiva de a trăi viața pe care mi-o doream.

LR a venit în acel moment drept Soluția pe care o căutam.

Cu ajutorul unor oameni deosebiți, pe care i-am ales drept mentori, am înțeles ce înseamnă LR cu adevărat, am înțeles că LR nu înseamnă doar catalog și produs. Am înțeles că LR înseamnă mai ales oportunitatea pe care o pot oferi celor din jurul meu de câștiga un ban în plus fără a fi nevoiți să renunțe sau să își schimbe job-ul sau cum pot câștiga mai mult timp pentru familie fără a le afecta veniturile.

Încă de la început am înțeles că a-ți acorda timp să înveți această activitate, este un lucru absolut necesar pentru a înțelege cum poți obține succesul. Astfel, împreună cu Ramona, am fost nelipsiți de la toate evenimentele la care puteam participa, cautând să înțelegem și să învățăm ce faceau cei care aveau deja success cu LR. Nu pot să nu recunosc că cel mai important lucru pe care l-am câștigat din aceste evenimente a fost sentimentul și credința că și eu pot.

Rezultatele au început să apară foarte rapid, atât pentru noi cât și pentru partenerii din echipa noastră.

Astfel, astăzi dezvoltăm una dintre cele mai mari și de succes echipe din România. De trei ani partenerii noștri sunt deținători de titluri și premii naționale.

În altă ordine de idei, cea mai mare reușită este că avem posibilitatea să ne bucurăm de foarte multe lucruri ce la început erau doar vise.

Astăzi am convingerea că datorită experienței acumulate ne putem îndruma și inspira partenerii pe culmile succesului alături de LR și din acest motiv nu voi înceta să …. Caut să inspir…

Want to know about our offers first?

Fii la curent noutățile

Call Now Button