LR Health & Beauty

LR este o companie germană de vânzări directe cu experiență mondială în sisteme anti-îmbătrânire, echilibrarea imunității și cel mai mare producator de produse pe baza de Aloe-Vera din Europa. LR este una dintre companiile de vânzări directe de top din Europa, iar începând cu anul 2015 a fost desemnată ca fiind „Compania anului” de către SELDIA – Asociația Europeana a Companiilor de Vânzări Directe.

Sănătate și Frumusețe

De mai bine de 30 de ani crează şi dezvoltă zi de zi concepte şi produse pentru îmbunătăţirea calităţii vieţii clienţilor noştri. De aceea motto-ul nostru este „More quality for your life” /”Mai multa calitate pentru viata ta”. LR îşi bazează activitatea pe două categorii de produse cheie: Sănătate şi Frumuseţe.

Made in Germany

Pentru LR, controlul calității este esenţial și deţine unul dintre cele mai modern laboratoare de cercetare, în care se desfăşoară testări amănunțite începând cu materia prima și până la produsul finit, prin zeci de mii de teste individuale.

Mai mult decât atât, controlul calității produselor LR este reverificat şi certificat de instituţii independente printre care: INSTITUT FRESENIUS, Institutul Dermatest® sau IASC (International Aloe Science Council).

Star Concept

LR a fost reprezentată de-a lungul anilor, de către o serie lungă de celebrități care au creat împreună cu noi parfumuri exclusive și personalizate. De-a lungul timpului…

În prezent, celebrităţile care fac parte din marea familie LR sunt Bruce Willis, Emma Heming Willis, Karolina Kurkova, Cristina Ferreira, Guido Maria Kretschmer.

Transparent și Corect

Modelul de afacere al companiei LR este acela de vânzări directe.

De-a lungul istoriei de 30 de ani, planul de marketing nu a fost modificat decât în avantajul partenerilor și mai precis doar prin introducerea de noi bonusuri care să recompenseze performanța acestora ajungând astfel ca 43.7% din câştigurile companiei să fie returnate Partenerilor prin planul de marketing.

Concept Auto

Suplimentar față de câștigurile bănești, LR recompensează performanța prin plata bonusului auto. Bonusul auto îți aduce propria ta mașină, începând cu un nivel al afacerii cu un rulaj foarte mic. Pe măsură ce afacerea se dezvoltă, conceptul auto poartă sigla Mercedes Benz și ulterior mergând până la Porche.

Want to know about our offers first?

Fii la curent noutățile

Call Now Button