fbpx

Sales Page 1

DACĂ TE AFLII ÎNTR-UNA DINTRE URMĂTOARELE SITUAȚII

LUCREZI DEJA DE CÂȚIVA ANI:

• Muncești într-un mediu care nu e tocmai ce îți dorești…
• Nu ai timp liber așa cum ți-ar place…
• Nu reușești să vezi o perspectivă pentru viitorul tău….
• Ai un stres legat de bani în fiecare lună…

ATUNCI ACEST MATERIAL ESTE PENTRU TINE

STABILEȘTE O ÎNTÂLNIRE

CE SPUN OAMENII DESPRE MINE

Ionuț, București

Salutare! Numele meu este Ionuț si sunt din Bucuresti. Sunt constructor si am o experienta de peste 15 ani in industria construcțiilor ca si antreprenor, dezvoltând o echipa de peste 300 de angajați in 3 domenii de activitate. Cu toate acestea, problemele de sănătate si înaintarea în vârsta m-au determinat sa caut soluții, ceea ce m-a dus la descoperirea produselor oferite de compania germana LR. Dupa ce am văzut cat de rapid au dat rezultate, am început sa ma gândesc si la oportunitatea de afacere pe care o oferea compania. Cu toate acestea, activitatea mea de pana atunci si familia mea, formata din soție si trei copii, imi consumau tot timpul, asa ca am ezitat sa iau o decizie. In cele din urma, am cunoscut echipa lui Cătălin Suman si am văzut cat de uniți si implicați sunt membrii acestei comunități. Am început sa aplic metodele lor de lucru si, cu timpul, am obținut rezultate remarcabile, nu doar in ceea ce privește sănătatea mea, ci si din punctul de vedere al unui nou business. Dupa aproximativ un an de implicare part-time, am luat decizia de a ma opri din activitatea anterioara si de a ma dedica numai afacerii . Desi nu a fost o decizie ușoara, sunt fericit ca am luat-o si că fac parte din aceasta echipa minunata.

Adelina, București

Salutare, mă numesc Adelina și am 48 de ani. Sunt medic dentist și am descoperit compania LR în 2012. Sunt extrem de bucuroasă că mi s-a întâmplat acest lucru. Sincer, am început să mă implic datorită produselor cosmetice. Nu cred că există o femeie care să nu iubească cosmeticele. Însă, în doar câteva luni, am fost nevoită să testez un produs pentru sănătatea copiilor, mai precis un produs pentru imunitate. Am băieți gemeni care la acea vreme aveau 3 ani și am început să ne confruntăm cu probleme de sănătate în colectivitate. În doar două luni, copiii mei au primit deja a treia rundă de antibiotice. Atunci am decis să încercăm Colostrum sirop, produsul pentru creșterea imunității, și am fost extrem de mulțumită de calitatea produsului. După doar o lună, copiii mei nu au mai avut probleme de sănătate și au putut merge fără probleme la grădiniță. Am început să testez și alte produse și am realizat cât de bune sunt și cât de mult ajută oamenii. Am început să recomand produsele LR și pacienților mei și am avut rezultate fabuloase. Am realizat că vreau să ajut oamenii nu doar cu problemele lor dentare, ci și cu problemele de sănătate în general.

Desi am primit întrebări din partea celor din jurul meu care nu înțelegeau de ce mă implic și cu asta, le-am spus că îmi fac timp pentru a ajuta oamenii și că mesajele de mulțumire pe care le primesc de la cei pe care îi ajut sunt mai importante decât cuvintele criticilor. Când îți dai seama că poți face o diferență în viața altora, nu mai contează ce spun cei din jur. În plus, Cătălin este mereu alături de mine și îmi oferă energia și informațiile necesare pentru a ajuta oamenii din jurul meu. Îți recomand să te alături și tu echipei noastre, să încerci produsele și să înveți cât mai multe despre sănătate și frumusețe. Nu știi niciodată unde te poate duce această experiență și cât de multe poți învăța.

Alexandru, Cluj Napoca

Salut, sunt Alexandru din Cluj Napoca și am 36 de ani. Sunt kinetoterapeut și am întâlnit compania LR în octombrie 2011, când un student căuta modalități de a-și suplimenta veniturile. Inițial, am fost mai mult un consumator al produselor lor și le-am recomandat tuturor persoanelor din jurul meu datorită calității acestora. Dar, la un moment dat, am realizat că munca mea de 12 ore pe zi nu-mi va permite să am un stil de viață pe care mi-l doresc, mai ales că aveam o familie și un copil nou-născut. Am decis să-mi dezvolt o afacere, dar am avut temeri cu privire la cum să o fac. Însă, am întâlnit liderii din echipa noastră, care mi-au oferit suportul necesar și m-au îndrumat în dezvoltarea afacerii. Am urmat metoda lui Cătălin, un sistem de educație care m-a ajutat să-mi ating obiectivele în următoarele 6 luni. Am observat că punerea în practică a planului meu a făcut diferența și am atins rezultatele dorite. În 6 luni, mi-am dat seama că pot să fac mai mult din această activitate. Îți recomand să îți dai voie să vezi despre ce este vorba, să încerci și să începi. Îți doresc mult succes și să ne vedem cu bine!

STABILEȘTE O ÎNTÂLNIRE

Trimite mesaj
Trimite Mesaj
Bună ziua!
Sunt aici să vă ajut.
Call Now Button